Ödön

4 betűs férfi keresztnév

Mikor van névnapja

Eredete

A Német Eugén férfinév magyar megfelelője, , eredeti alakja Ögyén. A XIX. században az Ödön nevet mesterségesen az Edmund illetve Edmond nevekkel azonosították, míg az Eugén nevet a Jenővel.

A név jelentése

Az örökölt birtokot megőrző.

Becézése

Ödi, Ödike

Számmisztika, névnumerológia (numerológia)


Életünket nagyban befolyásolja, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható rezgésszám.

A rezgésszám kiszámítását a következő módon végezhetjük el: a név betűit hozzárendeljük a lenti táblázatban megadott számhoz, majd a számokat egyesével összeadjuk.
Az eredmény számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez az egyjegyű szám lesz a rezgésszám!

A magyar neveknél az ékezetes betűket átírjuk az alapja betűre vagyis Á ból A lesz, az É ből E, Í ből I, a Ó ból Ö ből Ő O lesz és a Ú ból Ü ből Ű ből U lesz.


A betűk számértékei:

A, J, S = 1
B, K, T = 2
C, L, U = 3
D, M, V = 4
E, N, W = 5
F, O, X = 6
G, P, Y = 7
H, Q, Z = 8
I, R = 9

Ödön név rezgésszáma: 6 + 4 + 6 + 5 = 21 = 2 + 1 = 3

A szám jelentése

A 3-as rezgésszám az ellentétek feloldásának száma. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálását jelzi. Ezzel a rezgésszámmal rendelkező ember örökké kételkedik, ellenkezik, és épp ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a tökéletes egységet. Ugyanakkor erős a fantáziája, meglehetősen gyakorlatias is. Legfontosabb célja a világ jobbítása, az ellentétek megszüntetése, és ezért bármikor tenni is képes.

Ödön névnapi köszöntő
Ha tetszett az oldalunk Twitter megosztás  Elküldöm a barátomnak  Oldal nyomtatása Facebook megosztás vagy

Köszönjük!

Név szerinti keresés

Keres

Dátum szerinti keresés